Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

3 Top Συμπληρώματα Διατροφής για Παιδιά!

3 Top Συμπληρώματα Διατροφής για Παιδιά!

Η υγεία και η σωστή ανάπτυξη των παιδιών είναι προτεραιότητα για κάθε γονέα. Η σωστή διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της ανάπτυξης. Όμως, πολλές φορές η καθημερινή διατροφή δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, παρέχοντας σημαντικά θρεπτικά συστατικά.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε 3 top συμπληρώματα διατροφής για παιδιά:

  1. Moller's Omega 3 Για Παιδιά σε Ζελεδάκια 

Τα ω-3 λιπαρά οξέα σαν ιδιαίτερα σημαντικό διατροφικό παράγοντα για την υγεία μας. Ταυτόχρονα, το μουρουνέλαιο, που παλαιότερα ήταν γνωστό για τις βιταμίνες Α και D που περιείχε, αναδείχθηκε σαν μια εκπληκτική φυσική υπερτροφή, αφού έγινε γνωστό ότι αποτελούσε, επίσης, πολύ πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Τα Moller's Omega 3 για Παιδιά είναι ζελεδάκια με ευχάριστη γεύση, ιδανικά για τα παιδιά που δυσκολεύονται να πιούν το μουρουνέλαιό. Αποτελούν την ιδανική λύση λήψης των ωμέγα-3 και της βιταμίνης D. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών

Θα τα βρείτε σε 3 Μοναδικές Γεύσεις:

  • Πορτοκάλι – Λεμόνι
  • Φράουλα
  • Cola
  1. Altion Kids Polyvitamins 60 Ζελεδάκια 

Το Altion Kids PolyVitamins είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά σε μασώμενα ζελεδάκια. Η λήψη του βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών ελλείψεων αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών

  • Σε ζελεδάκια με γεύση κεράσι-πορτοκάλι
  • Ενέργεια και τόνωση
  • Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  1. Sambucol Liquid For Kids Παιδικό Συμπλήρωμα Διατροφής με Black Elderberry 

Το Sambucol For Kids με Vitamin C είναι ένα παιδικό σιρόπι ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού των παιδιών, ηλικίας 1-12 ετών.

Περιέχει:

Μαύρο σαμπούκο (Black Elderberry): ένα βότανο που έχει εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), και την Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), για τη χρήση του σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Βιταμίνη C: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό στρες, στις μεταβολικές διαδικασίες για παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και κόπωσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Sambucol έχει μελετηθεί σε εργαστηριακές και κλινικές δοκιμές και τα αποτελέσματά του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνείς μελέτες

Η προσθήκη αυτών των συμπληρωμάτων στη διατροφή των παιδιών σας μπορεί να προσφέρει την ενίσχυση που χρειάζονται για να παραμένουν υγιή και δυνατά όλο το χρόνο. Στο Orange Pharmacy θα βρείτε αυτά τα προϊόντα σε προνομιακές τιμές, με άμεση παράδοση στην πόρτα σας.

Προτεινόμενα προϊόντα

leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons