Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Back to School! 5 Συμβουλές για την Καλύτερη Επιστροφή των Παιδιών στο Σχολείο!

Back to School! 5 Συμβουλές για την Καλύτερη Επιστροφή των Παιδιών στο Σχολείο!

Back to School Λοιπόν! Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, οι διακοπές τελείωσαν και τα σχολεία … ανοίγουν στις 11 Σεπτέμβρη!
Η επιστροφή στο σχολείο είναι μια συναρπαστική, αλλά και απαιτητική περίοδος για τα παιδιά και τους γονείς. Με την σωστή προετοιμασία, αυτή η μετάβαση μπορεί να γίνει πιο ομαλή και άνετη. Ακολουθούν 5 βασικές συμβουλές για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να επιστρέψουν στο σχολείο ομαλά, με τον καλύτερο τρόπο!

  1. Διατήρηση Σωστής Διατροφής και Ενέργειας

Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενέργεια και τη συγκέντρωση των παιδιών κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Φροντίστε να τους παρέχετε ένα ισορροπημένο πρωινό και υγιεινά σνακ.

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε Πολυβιταμίνες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά.

Θα ενισχύσετε την ενέργεια και το ανοσοποιητικό τους σύστημα ενώ θα καλυφθούν και  τυχόν διατροφικές ελλείψεις. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές επιλογές και σε ζελεδάκια’’ προκειμένου να είναι πιο εύκολη η κατανάλωση τους από τα παιδιά.

  1. Σωστή Φροντίδα της Υγείας και Πρόληψη

Καθώς τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και έρχονται σε επαφή με πολλούς συμμαθητές, είναι σημαντικό να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να τα προστατέψετε από ιώσεις.

Υπάρχουν αρκετά συμπληρώματα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού. Τα συμπληρώματα με βιταμίνη C και ψευδάργυρο είναι εξαιρετικά για την πρόληψη των ιώσεων. Διατίθενται σε γεύσεις που αγαπούν τα παιδιά και είναι εύκολα στη λήψη.

  1. Οργάνωση Σχολικού Προγράμματος και Χρόνος Χαλάρωσης

Η οργάνωση του καθημερινού προγράμματος θα βοηθήσει τα παιδιά να προσαρμοστούν γρηγορότερα στη σχολική ρουτίνα. Μετά τις διακοπές είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα των παιδιών έχει επηρεαστεί.  Ορίστε συγκεκριμένες ώρες για το διάβασμα, τα γεύματα και την ξεκούραση. Ξεκινήστε σταδιακά, για να είναι ομαλότερη η μετάβαση.

  1. Προστασία από Ιώσεις και Μικρόβια

Τα σχολεία είναι εστίες μικροβίων, οπότε η σωστή υγιεινή είναι απαραίτητη. Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας να πλένουν τα χέρια τους τακτικά και να χρησιμοποιούν αντισηπτικά σε gel ή μαντηλάκια.

  1. Επαρκής Ύπνος και Καλή Ανάπαυση

Η καλή ποιότητα ύπνου είναι ζωτικής σημασίας για την απόδοση και τη διάθεση των παιδιών. Φροντίστε να ακολουθούν μια σταθερή ρουτίνα ύπνου, να ελαττώσουν την παρακολούθηση τηλεόρασης και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Με αυτές τις πέντε συμβουλές, η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο μπορεί να γίνει πιο εύκολη και απολαυστική. Στο Orange Pharmacy, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να υποστηρίξετε την υγεία και την ευεξία της οικογένειάς σας καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τη μεγάλη ποικιλία μας και να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική αρχή!

Καλή σχολική χρονιά!

Προτεινόμενα προϊόντα


Prev
153 Oranges
18.99€
Next
leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons