Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Αποκτήστε το επιθυμητό σώμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Αποκτήστε το επιθυμητό σώμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλοί επιδιώκουν να χάσουν τα περιττά κιλά για να απολαύσουν τις παραλίες με ένα αδύνατο και σφριγηλό σώμα. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες πρακτικές για να το επιτύχετε;
Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να φτάσετε πιο κοντά στον στόχο σας.

Αναγνωρίστε την πραγματική πείνα
Είναι σημαντικό να μάθετε να ξεχωρίζετε τη βιολογική από τη συναισθηματική πείνα. Συχνά, νομίζουμε ότι πεινάμε ενώ στην πραγματικότητα διψάμε. Γι’ αυτό, είναι καλό να πίνετε αρκετό νερό.
Θέστε στόχους και βρείτε κίνητρα
Αρχικά, θέστε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους για την απώλεια βάρους. Η εβδομαδιαία ζύγιση και η καταγραφή του βάρους θα σας βοηθήσουν χωρίς να γίνουν έμμονη ιδέα. Επιπλέον, βρείτε ένα ισχυρό κίνητρο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.
Κρατήστε ημερολόγιο διατροφής
Με το ημερολόγιο θα καταγράφετε την καθημερινή κατανάλωση τροφών και θα εντοπίζετε τις ώρες που αναζητάτε να τσιμπολογήσετε. Αυτή η ανάλυση θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα πλάνο για να ρυθμίσετε ή να σταματήσετε το τσιμπολόγημα.
Ισορροπημένο πρωινό
Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μπάρες δημητριακών ή ένα τοστ με τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ειδικά αν δεν προλαβαίνετε να φάτε στο σπίτι.
Κατανάλωση γαλακτοκομικών
Καταναλώστε 2-3 μερίδες γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρά την ημέρα (1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι ή 30-40 γρ. τυρί) για να εξασφαλίσετε το απαραίτητο ασβέστιο.
Ο χρυσός κανόνας των 5 μερίδων
Η κατανάλωση 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα εξασφαλίζει τις απαραίτητες φυτικές ίνες που μειώνουν την απορρόφηση λίπους και αυξάνουν τον κορεσμό, μειώνοντας έτσι την ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε.
Συμπλήρωμα διατροφής
Επιλέξτε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής, όπως το  7 DAYS Water Shape Program της Power Health, που περιέχει το επώνυμο κλινικά μελετημένο εκχύλισμα από φραγκόσυκο, CactiNea™(Clinical Study: Diuresis CactiNea™. Jan 2012). Το φραγκόσυκο, πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, σε συνδυασμό με μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6, ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες και την παραγωγή ενέργειας. Το μαγνήσιο επίσης βοηθά στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα.

*Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται σε επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons