Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Απολαύστε ταξίδια χωρίς ζαλάδες και ναυτία με Ginger Travel Fix

Απολαύστε ταξίδια χωρίς ζαλάδες και ναυτία με Ginger Travel Fix

Θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια, όταν ταξιδεύατε με την οικογένεια?

Ήταν τόσο γεμάτα χαρά και περιπέτεια, αλλά συχνά συνοδευόταν από ένα κοινό πρόβλημα: τη ναυτία. Πολλά παιδιά, και μερικές φορές και ενήλικες, υποφέρουν από ζαλάδες, πονοκέφαλους και στομαχικές ενοχλήσεις που καταλήγουν σε ναυτία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Αν και οι εποχές έχουν αλλάξει, το πρόβλημα παραμένει για πολλούς από εμάς, είτε ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή πλοίο. Ευτυχώς, σήμερα υπάρχει μια αποτελεσματική λύση: το Ginger Travel Fix, ένα συμπλήρωμα διατροφής με τζίντζερ που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

Το  Ginger Travel Fix προσφέρει μια φυσική ανακούφιση από τη ναυτία και τις ζαλάδες χωρίς να προκαλεί υπνηλία. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών και άνω, και είναι απόλυτα ασφαλές, καθώς δεν περιέχει γλουτένη, γαλακτοκομικά, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs), συντηρητικά ή σάκχαρα.

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας UNI-PHARMA. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) έχουν εγκρίνει τη χρήση του τζίντζερ ως παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ναυτίας και του εμετού, καθώς και για ήπιες πεπτικές διαταραχές όπως το φούσκωμα και ο μετεωρισμός.

Το δραστικό συστατικό του τζίντζερ χρησιμοποιείται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του να είναι πλήρως τεκμηριωμένες και αποδεκτές από τον EMA.

Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Μην ξεχάσετε! να προσθέσετε το Ginger Travel Fix στην βαλίτσα και την τσάντα σας και απολαύστε κάθε ταξίδι, χωρίς καμία ενόχληση. Καλά ταξίδια!

leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons