Το Orange αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Orange ?
Κάντε επανέκδοση κωδικού εδώ!
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

BLOG

Εμμηνόπαυση: Μια νέα αρχή για τις γυναίκες

Εμμηνόπαυση: Μια νέα αρχή για τις γυναίκες

Μία δεύτερη νιότη ξεκινά!

Μπορεί μια γυναίκα να πλησιάζει ή να διανύει την εμμηνόπαυση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθεί μια δημιουργική και γεμάτη ζωντάνια περίοδο στη ζωή της. Η εμμηνόπαυση δεν θα έπρεπε να μειώνει τη σεξουαλική της ευχαρίστηση ή τη γενική ποιότητα της καθημερινότητάς της.

Με τη σταδιακή αύξηση του προσδόκιμου ζωής παγκοσμίως, όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκονται στην κλιμακτήριο, την περιεμμηνόπαυση ή την εμμηνόπαυση. Πλέον, όμως, αυτές οι γυναίκες διεκδικούν υψηλότερη ποιότητα ζωής και ξεπερνούν τα παλαιά στερεότυπα σχετικά με την ηλικία.

Παράλληλα, η επιστήμη προοδεύει συνεχώς, προσφέροντας στις γυναίκες που πλησιάζουν ή διανύουν την εμμηνόπαυση τα εργαλεία για να απολαύσουν αυτή τη φάση της ζωής τους. Από αναπλαστικές κρέμες και εξειδικευμένα κολπικά τζελ μέχρι διατροφικά συμπληρώματα, οι γυναίκες έχουν πλέον πρόσβαση σε σύγχρονες λύσεις που διευκολύνουν αυτή τη μετάβαση.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία InterMed, με μακρόχρονη εμπειρία και επιστημονικό υπόβαθρο, διαθέτει μια γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Αυτά τα προϊόντα υποστηρίζουν την υγεία του ουροποιητικού συστήματος, την ποιότητα της ζωής τους και τη σεξουαλική τους ευεξία, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η ακράτεια.

Κάποια από αυτά τα προϊόντα παρουσιάζονται παρακάτω:

Η κολπική κρέμα  Eva Intima Vaginal Cream, η οποία προσφέρει ενίσχυση της ελαστικότητας και αναδόμηση των ιστών της κολπικής, περιγεννητικής και περινεϊκής περιοχής. Η σύνθεσή της με ισοφλαβόνες σόγιας, θαλάσσιο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στη φυσική αποκατάσταση αυτών των περιοχών κατά την εμμηνοπαυσιακή περίοδο.

Η κρέμα αυτή είναι ιδανική για:

  • Ατροφική κολπίτιδα
  • Χαλάρωση του κόλπου μετά από τοκετό ή χειρουργείο
  • Ελαφρά ακράτεια ούρων ή κοπράνων
  • Πρόπτωση πυελικών οργάνων σε συνδυασμό με ασκήσεις Kegel.

Επιπλέον, η Eva Intima Restore είναι μια εξειδικευμένη γέλη για την επούλωση του κολπικού βλεννογόνου, ενώ η Eva Intima Moist Long Acting Gel προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση, αντιμετωπίζοντας την ξηρότητα του κόλπου και τα συνοδευτικά συμπτώματα όπως κνησμό και ερεθισμό.

Τέλος, το διατροφικό συμπλήρωμα Eva Intima Tablets προσφέρει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που καλύπτουν τις ανάγκες των γυναικών στην εμμηνόπαυση. Συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων όπως οι εξάψεις, η κόπωση και η κούραση.

Είναι καιρός να αναθεωρήσετε τη στάση σας για την εμμηνόπαυση. Συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας και με τη βοήθεια της InterMed, ξεκινήστε την επόμενη φάση της ζωής σας με υγεία και αισιοδοξία!

leave logo icon 2
usp icon 2
Σύστημα ΕπιβράβευσηςΚερδίστε πόντους
αγοράζοντας
leave logo icon 4
usp icon 4
Expert AdviceΖητήστε καθοδήγησηαπό τον ειδικό
TUV - Geniki Taxydromiki - Piraeus Bank - Visa icons