HiPP Βρεφική Κρέμα Κεχρί με Ρύζι και Καλαμπόκι 5m+ 200gr
Η υποαλλεργική Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα της Hipp είναι κατάλληλη για βρέφη από τον 5ο μήνα.
Η υποαλλεργική Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα της Hipp είναι κατάλληλη για βρέφη από τον 5ο μήνα.
Η Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα περιέχει εύπεπτα δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας, πολύτιμα για την υγεία.
Βασικά χαρακτηριστικά
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράζετε 200ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic).
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το.
Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει.
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή υποαλλεργικής κρέμας - χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Με την χρήση υποαλλεργικών προϊόντων HiPP είναι δυνατή η παρασκευή ως υποαλλεργική κρέμα.
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C.
Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Σημαντικές οδηγίες
Barcodes :
Περιέχει πολύτιμα, εύπεπτα για τον οργανισμό δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας. Με Βιταμίνη Β1, σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράζετε 200ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic).
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το.
Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει.
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή υποαλλεργικής κρέμας - χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Με την χρήση υποαλλεργικών προϊόντων HiPP είναι δυνατή η παρασκευή ως υποαλλεργική κρέμα.
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C.
Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή στις αποστολές με Box Now.
Η Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα περιέχει εύπεπτα δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας, πολύτιμα για την υγεία.
Βασικά χαρακτηριστικά
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράζετε 200ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic).
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το.
Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει.
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή υποαλλεργικής κρέμας - χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Με την χρήση υποαλλεργικών προϊόντων HiPP είναι δυνατή η παρασκευή ως υποαλλεργική κρέμα.
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C.
Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Σημαντικές οδηγίες
Barcodes :
Περιέχει πολύτιμα, εύπεπτα για τον οργανισμό δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας. Με Βιταμίνη Β1, σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράζετε 200ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic).
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το.
Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει.
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή υποαλλεργικής κρέμας - χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Με την χρήση υποαλλεργικών προϊόντων HiPP είναι δυνατή η παρασκευή ως υποαλλεργική κρέμα.
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C.
Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) Hipp Κρέμα Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι από τον 5ο μήνα σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή στις αποστολές με Box Now.