Συμπλήρωμα διατροφής με σκόρδο για διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος 8250mg
Τα δραστικά συστατικά του σκόρδου (garlic) υπάγονται σε μία κατηγορία θειικών ενώσεων η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η αλινίνη (alliin), που μετατρέπεται σε αλικίνη (allicin) κατά τη μάσηση του σκόρδου. Η αλικίνη προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή, και πιστεύεται ότι αποτελεί την ένωση που είναι υπεύθυνη για τις ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου.
Το σκόρδο ωφελεί την καρδία και βοηθά εναντίον της ψηλής πίεσης. Οι χημικές ουσίες που περιέχονται μέσα στο σκόρδο φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύουν εναντίον της υψηλής χοληστερόλης και της υψηλής πίεσης. Παράλληλα καταπολεμούν τα βακτηρίδια και τους μύκητες που προκαλούν μολύνσεις, μειώνουν την πηκτικότητα του αίματος και έχουν επιπρόσθετα δράσεις εναντίον του καρκίνου.
Πρόσφατες έρευνες για το σκόρδο, έδειξαν ότι οι ευεργετικές του δράσεις υπάρχουν κυρίως όταν το σκόρδο τρώγεται ωμό. Το μαγείρεμα αλλοιώνει την ουσία αλικίνη η οποία είναι μια θειούχα ένωση που αποτελεί το κυριότερο ενεργό στοιχείο του σκόρδου. Μάλιστα οι ερευνητές επισημαίνουν το γεγονός ότι τα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν και περιέχουν σκόρδο είτε υπό μορφή σκόνης είτε μέσα σε συμπληρώματα διατροφής, πιθανόν να μην έχουν καθόλου ή τουλάχιστο πολύ μειωμένη την αναμενόμενη ευεργετική δράση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η αλικίνη που υπάρχει μέσα σε αυτά είναι ασταθής και αδρανοποιείται στο στομάχι όταν λαμβάνεται υπό τη μορφή χαπιών
To Garlic της Lamberts 8250mg περιέχει υψηλής ισχύος ταμπλέτες σκόρδου οι οποίες έχουν παρασκευαστεί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε:
Κάθε ταμπλέτα παρέχει επίπεδα σκόρδου ισοδύναμα με 8250mg φρέσκου σκόρδου, με περιεκτικότητα αλισίνη στα 5500μg. Το σκόρδο που χρησιμοποιήθηκε στην παρασκευή των ταμπλετών είναι σημαντικά πιο κοντά στο διατροφικό προφίλ του φυσικού, ωμού σκόρδου σε σύγκριση με ορισμένα προϊόντα σκόρδου χαμηλής τιμής που κυκλοφορούν στην αγορά. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).
Barcodes : 5055148412883
Concentrated Garlic Powder 550 mg (equivalent to 8250mg of fresh garlic)
Allicin Potential 5500 μg
Συστατικά-Έκδοχα
Ανθρακικό ασβέστιο, συμπυκνωμένη σκόνη σκόρδου, κυτταρίνη, παράγοντες Αντισυσσωµάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο), Επικάλυψη ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη).
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.
Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
Φύλαξη:
Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή στις αποστολές με Box Now.
Συμπλήρωμα διατροφής με σκόρδο για διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος 8250mg
Τα δραστικά συστατικά του σκόρδου (garlic) υπάγονται σε μία κατηγορία θειικών ενώσεων η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η αλινίνη (alliin), που μετατρέπεται σε αλικίνη (allicin) κατά τη μάσηση του σκόρδου. Η αλικίνη προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή, και πιστεύεται ότι αποτελεί την ένωση που είναι υπεύθυνη για τις ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου.
Το σκόρδο ωφελεί την καρδία και βοηθά εναντίον της ψηλής πίεσης. Οι χημικές ουσίες που περιέχονται μέσα στο σκόρδο φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύουν εναντίον της υψηλής χοληστερόλης και της υψηλής πίεσης. Παράλληλα καταπολεμούν τα βακτηρίδια και τους μύκητες που προκαλούν μολύνσεις, μειώνουν την πηκτικότητα του αίματος και έχουν επιπρόσθετα δράσεις εναντίον του καρκίνου.
Πρόσφατες έρευνες για το σκόρδο, έδειξαν ότι οι ευεργετικές του δράσεις υπάρχουν κυρίως όταν το σκόρδο τρώγεται ωμό. Το μαγείρεμα αλλοιώνει την ουσία αλικίνη η οποία είναι μια θειούχα ένωση που αποτελεί το κυριότερο ενεργό στοιχείο του σκόρδου. Μάλιστα οι ερευνητές επισημαίνουν το γεγονός ότι τα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν και περιέχουν σκόρδο είτε υπό μορφή σκόνης είτε μέσα σε συμπληρώματα διατροφής, πιθανόν να μην έχουν καθόλου ή τουλάχιστο πολύ μειωμένη την αναμενόμενη ευεργετική δράση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η αλικίνη που υπάρχει μέσα σε αυτά είναι ασταθής και αδρανοποιείται στο στομάχι όταν λαμβάνεται υπό τη μορφή χαπιών
To Garlic της Lamberts 8250mg περιέχει υψηλής ισχύος ταμπλέτες σκόρδου οι οποίες έχουν παρασκευαστεί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε:
Κάθε ταμπλέτα παρέχει επίπεδα σκόρδου ισοδύναμα με 8250mg φρέσκου σκόρδου, με περιεκτικότητα αλισίνη στα 5500μg. Το σκόρδο που χρησιμοποιήθηκε στην παρασκευή των ταμπλετών είναι σημαντικά πιο κοντά στο διατροφικό προφίλ του φυσικού, ωμού σκόρδου σε σύγκριση με ορισμένα προϊόντα σκόρδου χαμηλής τιμής που κυκλοφορούν στην αγορά. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).
Barcodes : 5055148412883
Concentrated Garlic Powder 550 mg (equivalent to 8250mg of fresh garlic)
Allicin Potential 5500 μg
Συστατικά-Έκδοχα
Ανθρακικό ασβέστιο, συμπυκνωμένη σκόνη σκόρδου, κυτταρίνη, παράγοντες Αντισυσσωµάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο), Επικάλυψη ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη).
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.
Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
Φύλαξη:
Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή στις αποστολές με Box Now.